Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jessie uit Utopia heeft alweer nieuwe liefde, fans woest

Jessie van de Graaf was een van de smaakmakers uit de tv-serie Utopia. In het realityprogramma had hij een relatie met Merel, maar dat blijkt buiten de poorten alweer snel over te zijn gegaan.

Jessie uit Utopia heeft alweer nieuwe liefde, fans woest

Utopia

Het leek een goed koppel in Utopia: Jessie en Merel. Vooral in de slotfase van de serie leken de twee niet zonder elkaar te kunnen. Hoe anders blijkt het nu het programma krap een maand is gestopt. De twee zijn uit elkaar en Jessie heeft alweer een nieuwe liefde.

Jessie

Op Instagram deelt hij foto’s hoe hij samen met Saskia geniet in Parijs. Hoewel veel van zijn volgers hem het beste wensen, zijn er ook een hoop kijkers van het programma woest. Zij voelen zich bedrogen door de oud-deelnemer. Zij hebben het gevoel dat de oude relatie tussen hem en Merel in scene is gezet. Anderen vinden dat hij Merel veel te snel in de steek heeft gelaten.

Kritiek

Hoewel alle kritiek natuurlijk de keerzijde van de aandacht is, is hij niet van plan om de spotlights te verlaten. Jessie is namelijk bezig met nieuwe muziek. Hij bij begon met het maken van muziek binnen de poorten van Utopia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZERO TOLERANCE BELEID! Parijs, Saskia, het was geweldig. Echt onvergetelijk! ❤️ SWIPE ➡️

Een bericht gedeeld door Toffe Tony (@jessievandegraafofficial) op