doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Manchester City dankt invaller Agüero

SHEFFIELD (ANP) - Manchester City heeft in de Premier League moeizaam gewonnen van Sheffield United. De titelverdediger kwam pas in de slotfase van de uitwedstrijd tot scoren: 0-1. Het was invaller Sergio Agüero die het verschil maakte. De Argentijn tikte een scherpe voorzet van Kevin De Bruyne van dichtbij in.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

City liet voor de rust enkele grote kansen liggen. Gabriel Jesus miste zelfs een strafschop. Doelman Dean Henderson redde bekwaam. Dankzij Agüero, de vervanger van Jesus, liep de achterstand op koploper Liverpool niet verder op. City heeft als nummer twee nu dertien punten minder dan de lijstaanvoerder, die donderdag bij Wolverhampton Wanderers aantreedt.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Bournemouth versloeg op eigen veld Brighton & Hove Albion met 3-1. Davy Pröpper speelde bij de bezoekers de gehele wedstrijd.

Everton gaf in de thuiswedstrijd tegen Newcastle United in de extra tijd een voorsprong van 2-0 uit handen: 2-2.

In de onderste regionen behaalde Aston Villa een kostbare zege tegen Watford: 2-1. Diep in de extra tijd maakte Ezri Konsa de winnende treffer. Ploeggenoot Anwar El Ghazi (ex-Ajax) speelde de gehele wedstrijd.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws