Door: Dennis de Vos Fotografie: ANP
TV-Tips

Dit wordt jouw TV-Avond!

Elke dag rond vier uur zoekt Panorama drie kijktips voor de komende televisieavond uit, zodat je precies weet waar je je op kunt verheugen. De tips voor dinsdag 14 november:

Actietip:
The Day after Tomorrow

Klimatoloog Jack Hall (Dennis Quaid - Frequency, Vantage Point) voorspelde de komst van een nieuwe ijstijd, maar had nooit gedacht dat hij die zelf nog zou meemaken. Als gevolg van het broeikaseffect krijgt de aarde te maken met overstromingen, helse hagelbuien en extreme temperaturen. Jack gaat op zoek naar zijn zoon Sam (Jake Gyllenhaal - Brokeback Mountain, Donnie Darko) die zich in New York bevindt wanneer de stad geteisterd wordt door de heftigste storm en de grootste vloedgolf ooit. Een blockbuster pur sang! Check hieronder de trailer.
Zender: Veronica
Tijdstip: 20.30 uur


#metoo in Nederland: al drie handtastelijke theaterdieren ontmaskerd
Lees ook:
#metoo in Nederland: al drie handtastelijke theaterdieren ontmaskerd
Ook in Nederland rollen koppen ten gevolge van de globale #metoo vloedgolf. Drie hoogstaande theatermannen zijn al ontmaskerd nadat ze niet met hun handen van jonge actrices konden afblijven.

Sporttip:
Roemenië - Nederland

Afgelopen donderdag boekte het Nederlands elftal in Aberdeen een magere 1-0 overwinning op Schotland. Memphis Depay was met een doelpunt voor rust de matchwinner van Oranje, in een wedstrijd die verder weinig boeide. Vanavond de laatste van de twee duels om des keizers baard, tevens het afscheid van bondscoach Dick Advocaat. Bij een overwinning sluit de Kleine Generaal af als bondscoach van Oranje met de meeste zeges. Maar de vraag is of de mannen zich kunnen opladen voor dit niemendalletje tegen de toch stugge Roemenen
Zender: SBS 6
Tijdstip: 19.30 uur

Zwaait Dickie af met het record van de meeste interlandzeges?


Ophef over 'racistisch' personage in The Simpsons
Lees ook:
Ophef over 'racistisch' personage in The Simpsons
Terwijl we in Nederland weer volop bezig zijn met de Zwarte Pietendiscussie, is in de Verenigde Staten een ander verhit debat bezig. Een van de personages uit The Simpsons zou ...

Serietip:
Empire

Empire is een show gesitueerd rond het hip-hop imperium van Lucious Lyon (Oscar-genomineerde Terrence Howard - Iron ManHustle & Flow), een charismatische superster die zich klaar maakt voor de beursgang van zijn bedrijf. Dat avontuur gaat gepaard met de nodige legale en vooral illegale middelen, want in de wereld van muziek en hiphop moet je over lijken gaan om de beste te blijven. Eén van de betere series op televisie, absoluut de moeite waard! Check hieronder de trailer van het eerste seizoen.
Zender: FOX
Tijdstip: 21.00 uur

Het rijk van Lucius ligt weer eens onder vuur!