Door: Dennis de Vos Fotografie: ANP
TV-Tips

Dit wordt jouw TV-Avond!

Elke dag rond vier uur zoekt Panorama drie kijktips voor de komende televisieavond uit, zodat je precies weet waar je je op kunt verheugen. De tips voor maandag 13 november:

Actietip:
Man of Steel

Clark Kent (Henry Cavill - The Man from U.N.C.L.E., Immortals) is een jonge journalist die zich niet thuis voelt in onze wereld. Hij is jaren geleden van de verre planeet Krypton naar de aarde getransporteerd en vraagt zich nu af wie hij werkelijk is en waartoe de superkrachten dienen waarmee hij is gezegend. Zijn adoptieouders Martha en Jonathan Kent helpen hem om met zijn bijzondere gave om te gaan. Ondertussen opent de buitenaardse generaal Zod de jacht op hem. Clark moet de Man van Staal worden, om de mensen van wie hij houdt te beschermen tegen Zod en diens allesvernietigende plannen. Het is misschien wel de zoveelste verfilming van de wereldberoemde strip, maar wel écht een hele goede. Check hieronder de trailer.
Zender: Veronica
Tijdstip: 20.30 uur


#metoo in Nederland: al drie handtastelijke theaterdieren ontmaskerd
Lees ook:
#metoo in Nederland: al drie handtastelijke theaterdieren ontmaskerd
Ook in Nederland rollen koppen ten gevolge van de globale #metoo vloedgolf. Drie hoogstaande theatermannen zijn al ontmaskerd nadat ze niet met hun handen van jonge actrices konden afblijven.

Komedietip:
Austin Powers in Goldmember

Austin Powers (Mike Myers - Wayne's World, Shrek) keert terug naar het jaar 1975 om zijn vader te bevrijden uit de handen van de beruchte Dr. Evil en diens Nederlandse bondgenoot Goldmember. In het groovy New York anno 1975 krijgt hij assistentie van de sexy Foxxy Cleopatra (een rol gespeeld door zangeres Beyoncé). Deze derde en vooralsnog laatste Austin Powers film is misschien ook wel de beste. Check hieronder de trailer.
Zender: SBS 9
Tijdstip: 20.30 uur


Wolff wil meer winnen: ‘Seizoen 2018 begint nu’
Lees ook:
Wolff wil meer winnen: ‘Seizoen 2018 begint nu’
Toto Wolff en Mercedes wonnen dit jaar weer beide prijzen in de Formule 1. Toch kreeg het meer weerstand dan de laatste jaren en dus is de blik al gericht ...

Serietip:
The Walking Dead

Rick Grimes verklaart zijn nieuwe aartsvijand Negan en zijn troepen vanavond definitief de oorlog. De Saviors zijn met meer, hebben betere wapens en zijn meedogenloos, maar Rick en de andere gemeenschappen vechten samen in de hoop op een betere toekomst. De strijd barst los als ze beginnen aan een grote en gedurfde tegenaanval.
Zender: FOX
Tijdstip: 22.00 uur

De definitieve strijd tussen Rick (L) en Negan (R) barst los!