Trailer trash

Check die trailer! Sleepless

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week bl...

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week blikken we vooruit op Sleepless.

Een Amerikaans crime-drama waarin twee corrupte agenten, Vincent Downs (Jamie Foxx) en Sean Cass (Clifford Joseph Harris Jr., beter bekend als rapper T.I.), met veel geweld een grote partij drugs rippen in Las Vegas. Zij weten echter niet dat de gestolen lading cocaïne eigendom is van de bende van een gevreesde maffiabaas. Wat een snelle klus leek te zijn, blijkt grote gevolgen met zich mee te dragen.

Undercover

Om een rookgordijn op te trekken bieden de twee politieagenten vrijwillig aan de zaak te onderzoeken. Ze worden echter al snel voor de voeten gelopen door twee agenten van Interne Zaken. Zij weten, net als Cass, niet dat Downs eigenlijk undercover de corruptie binnen het politiebureau aan probeert te pakken en door zijn dubbelrol in een benarde situatie is geraakt.

Lees en zie ook: check die trailer! King Arthur: Legend of the Sword

Tot alles in staat

Onderweg naar voetbaltraining wordt Downs' zoon voor een rood stoplicht met veel geweld uit de bijrijdersstoel van Downs' auto getrokken. De criminelen willen de drugs terug en Vincent zijn zoon. Beide partijen zijn werkelijk tot alles in staat om te krijgen wat ze willen. Wat volgt is een even explosief als zenuwslopend gevecht. Lukt het Downs om zijn zoon veilig en ongedeerd terug te krijgen? En hoe gaat zijn dubbelleven als corrupte agent/corruptiebestrijder uitpakken?

Lees en zie ook: check die trailer! Dunkirk 

Ambitieus

De regie van de remake van de Franse film Nuit Blanche uit 2011 is in handen van de vrij onbekende 38-jarige regisseur Baran bo Odar uit Zwitserland. De jonge maar ambitieuze filmmaker heeft slechts twee andere filmtitels op zijn naam staan, namelijk: Who Am I – No System Is Safe (2014) en The Silence (2011). Ondanks zijn onervarenheid ziet de trailer er in ieder geval uit als een film vol actie en sensatie. Wij kijken er vol verwachting naar uit. 

Lees en zie ook: check die trailer! Fast & Furious 8

De film verschijnt op 2 februari in de Nederlandse bioscopen.