Door: Y.M. Osterloh
Trailer trash

Check die trailer! Miss Sloane

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week bl...

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week blikken we vooruit op Miss Sloane.

Politieke thrillers mogen wij wel. All The President's Men, bijvoorbeeld. Een film uit de jaren zeventig die zo weer de bioscoop in zou kunnen. Maar deze rubriek is niet om verlekkerd over het verleden te praten. We kijken vooruit, naar films die nog moeten verschijnen. Naar Miss Sloane, bijvoorbeeld.

Fans van House of Cards

In deze thriller, met de fijne Jessica Chastain in hoofdrol, volgen we de succesvolle lobbyist Elizabeth Sloane (Chastain), die in de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. de strijd aangaat met enkele machtige tegenstanders. Een strijd die zomaar eens haar carrière kan kosten. Goed, je moet ervan houden, maar voor fans van bijvoorbeeld House of Cards lijkt deze film een godsgeschenk.

Check ook de trailer van: T2 Trainspotting

Check ook de trailer van: A Cure For Wellness

Europa's beurt

De film is geregisseerd door de Engelse regisseur John Madden, die we onder meer kennen van de succesvolle komische drama's The Best Exotic Marygold Hotel (2011) en opvolger The Second Best Exotic Marygold Hotel (2015). Bijrollen zijn er voor onder meer Mark Strong (Sherlock Holmes, Zero Dark Thirty), Michael Stuhlbarg (Boardwalk Empire, Steve Jobs) en John Lithgow (Dexter, Rise of the Planet of the Apes). De thriller is al een tijdje uit in Amerika, waar de film goede kritieken kreeg, maar geen al te groot financieel succes was. Nu is het dus de beurt aan Europa.

Check ook de trailer van: Dunkirk

Miss Sloane draait vanaf 23 februari in de bioscoop.