Door: Y.M. Osterloh
Trailer trash

Check die trailer! LIFE

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week bl...

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week blikken we vooruit op Life.

Wij hopen het ooit nog mee te maken: het bericht krijgen dat er buitenaards leven is ontdekt. In de film LIFE blikken de makers alvast uit op dat moment, als de hoofdrolspelers - de bemanningsleden van een internationaal ruimtestation - op Mars buitenaards leven aantreffen. Reden tot een feestje. Zou je denken. Maar als blijkt dat het organisme veel intelligenter, sterker én gevaarlijker is dan de bemanning had verwacht, breekt de pleuris uit.

Check ook de trailer van: Gold

Check ook de trailer van: Miss Sloane

Hoofdrollen

In LIFE komen we meerdere bekende koppen tegen. Zo neemt Jake Gyllenhaal (Zodiac, Prisoners, Nocturnal Animals) de rol van dr. David Jordan - één van de hoofdrollen - op zich. Verder zien we, onder meer, de Zweedse schone Rebeccah Ferguson (Mission Impossible - Rogue Nation, The Girl on The Train) en de Canadese acteur Ryan Reynolds (Deadpool) schitteren. De regie is in handen van de Zweedse directeur Daniel Espinosa (Safe House, Child 44). De film is op het Amerikaanse kunstfestival South by Southwest voor het eerst vertoond. Wij hebben het gevoel dat je deze film gaaf gaat vinden als je ook hebt genoten van bijvoorbeeld Gravity en The Martian.

Check ook de trailer van: Hidden Figures

LIFE draait vanaf 23 maart in de Nederlandse bioscopen. Kaarten winnen? Dat kan hier!