Trailer trash

Check die trailer! Baywatch

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week bl...

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week blikken we vooruit op Baywatch.

De Amerikaanse actiekomedie Baywatch is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit 1989 met Pamela Anderson en David Hasselhoff, maar is zeer zeker geen slap aftreksel. Ditmaal zien we de toegewijde strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne 'The Rock' Johnson). Wanneer de gemeenteraad besluit de geldkraan dicht te draaien, voegt de kapitein van de strandwacht de tweevoudig olympische goudwinnaar Matt Brody (Zac Efron) bij het team. De twee zijn echter alles behalve een match made in heaven. Mitch en het ongeleide projectiel Brody moeten noodgedwongen hun geschillen opzij zetten als zij ontdekken dat een criminele organisatie de stranden in gevaar brengt.

Check ook de trailer van: King Arthur: Legend of the Sword

Perfecte mix

De Amerikaanse filmregisseur Seth Gordon, onder andere bekend van Horrible Bosses (2011) en Identity Thief (2013), had de touwtjes in handen. Hij lijkt de perfecte mix van zon, zee, strand, actie en humor te hebben gevonden. En natuurlijk, als kers op de taart, de prachtige vrouwen die in slow motion in rode badpakken over het strand rennen. Wij krijgen spontaan zin in de zomer van deze film, waarin de oude sterren ook een cameo hebben.

Check ook de trailer van: War Dogs

De film verschijnt op 26 mei in de Nederlandse bioscopen!