Door: Y.M. Osterloh
Trailer trash

Check die trailer! A Cure for Wellness

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week bl...

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week blikken we vooruit op A Cure for Wellness.

Klaar voor een stijlvolle psychologische horrorthriller? Da's, althans, wat we verwachten van A Cure for Wellness. In deze film, van regisseur Gore Verbinski (The Ring, Pirates 1, 2 en 3), volgen we een jonge bestuurder van een internationaal concern. Deze Mr. Lockhart - gespeeld door Dane DeHaan (Chronicle, Kill Your Darlings) - reist naar Zwitserland af om de ietwat doorgedraaide CEO van zijn bedrijf op te halen in het idyllische Alpen-resort waar hij verblijft. Gemakkelijk karweitje, zou je zeggen. Totdat je beseft dat het resort een merkwaardige privékliniek is, waar zich allerlei duistere zaken afspelen. Komt hij ooit nog weg, of is het al te laat?

Check ook de trailer van: The Bye Bye Man

Check ook de trailer van: Dunkirk

Tiende

Zo, die komt even binnen. Op 't eerste gezicht doet de film ons denken aan kaskraker Shutter Island (2010). En dat is helemaal niet verkeerd, zo vinden wij. De film is alweer de tiende voor de Amerikaanse regisseur Verbinski. Naast de Amerikaan met Nederlandse roots DeHaan, zien we ook de Brit Jason Isaacs (Harry Potter, The Patriot), de Brits-Braziliaanse Mia Goth (Nymphomaniac II) en de redelijk bekende Britse televisieacteur Adrian Schiller in de hoofdrollen. Wij zitten er al klaar voor!

A Cure for Wellness draait vanaf 17 februari in de bioscopen.