Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wie is dé WK-Babe van speelronde 1?

Twee jaar terug hadden we bij Panorama de verkiezing voor de mooiste EK-Babe dat zetten we door tijdens het WK. Nu speelronde één is afgelopen is het tijd om de balans op te maken en mogen jullie kiezen!

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Het WK heeft nu dan al wel 19 wedstrijden van de 64 gehad, maar toch moet het nog een beetje op gang komen. Zo is het ook met de dames die de tribune vullen. Nog niet al te veel soeps, maar toch hebben we van iedere groep iets uitgekozen zodat het nu aan jullie de taak is om te kijken welke dame uiteindelijk in de finale mee gaat dingen naar de titel; Panorama's WK-Babe 2018. 

Poule A: Rusland

Een lieve meid zo op het oog, maar als het eenmaal draait om het landsbelang zal ze haar echte karakters tonen speciaal voor meneer de president. Dat ze liefde heeft voor het vaderland blijkt ook wel in alles wat ze aan heeft.. 

Poule B: Iran

Vrienden met Rusland en dus kon Iran in dit lijstje natuurlijk niet ontbreken. En net als haar Russische vriendin heeft ze veel liefde voor het vaderland. Haar oorspronkelijk mooie blonde lokken zijn veranderd in een mix van blond, groen en rood. Natuurlijk probeert ze de kleuren van de vlag er in terug te laten komen, maar ze had het beter bij de bloemenkrans kunnen houden. 

Poule C: Frankrijk

Hier hoeven we niet al te veel over te zeggen toch. Laten we gewoon met z'n allen eens een baguette met madame gaan eten..

Poule D: IJsland en Argentinië

De IJslandse dames deden het tijdens het EK erg goed. Saamhorigheid is een kreet die je vaak op dat land plakt, maar verbroedering met een temperamentvolle Argentijnse zijn ze ook niet vies van. Al vragen wij ons af of de twee na de wedstrijd nog zo goed met elkaar konden opschieten.. 

Poule E: Brazilië

De Gele Kanaries zijn dan misschien de favoriet voor de titel, maar een indiaan heeft nog nooit iets kunnen klaar spelen. Zelfs niet bij het songfestival.. 

Poule F: Mexico

Die bescheiden glimlach zal na afloop van de wedstrijd tegen de wereldkampioen toch wat groter zijn geweest, maar het is toch vooral die sombrero die het hem doet.. 

Poule G: Tunesië

Bij alle poules ligt het niveau nog niet heel erg hoog, maar na het succes van de Belgische Axelle Despiegelaere in 2014 verwacht je toch wat meer van onze Zuiderburen. Ze houden zich nog even koest en geven de eer nu nog even aan een dromende Tunesische.

Poule H: Polen

Kan iemand ons redden? Voorlopig zijn wij verdronken in de ogen van deze schoonheid.. 

 
Wie is de WK-Babe van speelronde 1?
A. RuslandB. IranC. FrankrijkD. IJsland/ArgentiniëE. BraziliëF. MexicoG. TunesiëH. Polen
      
Created with Survey Builder