Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ronaldo voelt zich uitgekleed door Real Madrid

Na het mislukken van de onderhandelingen tussen de Spaanse voetbalgrootmacht en de Portugese sterspeler heeft Ronaldo zijn zinnen gezet op een vertrek.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Vertrek

Volgens de Portugese krant Record wil Cristiano Ronaldo nu écht vertrekken bij Real Madrid.Sinds de gewonnen Champions League-finale loopt het niet meer zo lekker tussen speler en club. De 33-jarige aanvaller liet in een interview eerder al doorschemeren dat hij mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Real Madrid had gespeeld. Die woorden nam Ronaldo later terug.

Toekomst

De directeur van de Spaanse topclub zou eerdere beloftes over een nieuw contract niet zijn nagekomen. Beleidsbepalers van Real hebben met de belangenbehartigers van Ronaldo gesproken over de toekomst van de voetballer, maar voor nu voelt de 33-jarige voetballer te weinig waardering.

Geruchten

Een andere sportkrant meldt dat de club niet wil voldoen aan de financiële eisen die Ronaldo stelt. De krant beweert ook dat ze hem expres richting de uitgang duwen om ruimte te maken voor de eventuele komst van een andere sterspeler, zoals Neymar.