Door: Jeroen Kraak
Blog - sexy

Met deze ‘mooie’ vrouwen heeft Wayne Rooney het bed gedeeld (FOTO’S)

Wayne Rooney is op dit moment de meest besproken voetballer van Engeland. Niet vanwege zijn prestaties op het veld, maar...

Wayne Rooney is op dit moment de meest besproken voetballer van Engeland. Niet vanwege zijn prestaties op het veld, maar juist over zijn escapades buiten de lijnen.

Vorige week werd de voetballer nog opgepakt voor het rijden invloed terwijl hij naast een minares zat. De voetballer ging voor de zoveelste keer vreemd. Voor ons een reden om alle veroveringen van hem op een rijtje zetten. 

Coleen Rooney

Laten we beginnen met zijn vaste vrouw Coleen. Dat is een prachtige dame en we begrijpen dan ook totaal niet dat hij vreemdgaat met anderen. Toch is het wel bizar dat Coleen nog steeds bij haar man blijft.

Laura Simpson

Deze 29-jarige dame uit Manchester is de laatste verovering van Wayne Rooney. Zij was diegene die naast hem in de auto zat toen hij dronken reed. Bovendien was het haar Volkswagen Beetle. 

Jenny Thompson

Jenny is een echter partygirl vooral bekend aan haar deelname aan de Engelse versie van Ex on the Beach.  Rooney sliep met de vrouw in 2009 toen zijn vrouw Coleen zwanger was. In totaal zijn ze zeven keer wezen daten en hebben ze zelfs een trio gehad. Een nachtje met haar kost dan ook 1.000 pond per nacht.

Bijzonder: recent moest ze bij de politie komen om te getuigen over een moord van een 48-jarige man. Ze is geen verdachte.

Helen Wood

Helen is de vrouw waarmee Rooney samen met Thompson een trio had. Ook zij was een prostituee. Beide vrouwen hebben bovendien hun excuses aan Coleen aangeboden.

Charlotte Glover

In 2004 sliep Rooney al eens eerder met een prostituee. Dat was de toen 21-jarige Charlotte Glover. Als souvenir kreeg ze ook nog een handtekening.

Gina McCarrick

Deze vrouw ontmoette Wayne in een bordeel in Liverpool. Dit is ook de goedkoopste dame van lichte zeden die hij heeft gehad. Zei kostte slechts 45 pond.

 

Patricia Tierney

Dit is wel de meest bijzondere in het rijtje. Toen Wayne met haar de lakens deelde was de vrouw 48 jaar en al moeder. Ze staat bekend als de ‘Auld Slapper’. 

Beeld: BSR/Twitter

Bron: The Sun