Door: Jeroen Kraak
Blog - sexy

Duitse ex-pilote gaat viral op Instagram (FOTO’S)

Madeleine Scneider-Weiffenbach is reisblogster en in het bezit van een vliegbrevet. Ze is gestopt met vliegen voor een b...

Madeleine Scneider-Weiffenbach is reisblogster en in het bezit van een vliegbrevet. Ze is gestopt met vliegen voor een budgetairline om zichzelf vol te richten op haar reisverhalen.

Ondanks dat ze gestopt is als betaald pilote, vliegt ze nog regelmatig om haar vlieguren bij te houden. Soms huurt ze zelfs een vliegtuigje om zelf op vakantie te gaan.

‘Als blond meisje is het lastig om te werken in de luchtvaart. Je wordt onderschat door je vlieginstructeurs en collega’s. Toch moeten vrouwen die piloot willen worden zich niet laten intimideren en vol hun dromen najagen’, vertelt ze op haar blog.

 

Zelf richt ze zich nu vol op haar blog. ‘Het beste hieraan is dat ik overal ter wereld kan werken wanneer ik wil. Ik heb geluk dat ik deze kans heb gekregen.’ 

Toch schrijft ze een carrière als piloot in de toekomst niet uit. Als er een mooie job langskomt die bij haar past wil ze zeker weer de lucht in. 

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws