Blog - sexy

Deze vrouwen zijn Nederlands grootste Instagrammers

Vrouwen zijn exhibitionisten. Vooral als ze mooi en succesvol zijn. Mannen zijn voyeurs, of ze nu arm of rijk zijn. En I...

Vrouwen zijn exhibitionisten. Vooral als ze mooi en succesvol zijn. Mannen zijn voyeurs, of ze nu arm of rijk zijn. En Instagram is de perfecte plek waar exhibitionist en voyeur elkaar kunnen ontmoeten. Kijk maar. 

Negin Mirsalehi (28)

 

4.100.000 volgers

Deze dame is met meer dan 4 miljoen volgers met afstand de regerende koningin van Instagram van Nederlandse bodem. Het half-Nederlands, half-Armeense model is onze meest succesvolle modeblogger en ze is al een aardig fortuin aan het vergaren. Negin is vanaf het begin kieskeurig geweest voor wie ze werkte. Het moesten topmerken Dior, Cartier of Chanel zijn, anders interesseerde het haar niet. In deze wereld word je vooral succesvol door vaak ‘nee’ te verkopen, is haar motto. Nu is haar leven een sprookje waarin ze over de hele wereld van modeshow naar modeshow reist en in de duurste hotels verblijft.

Haar eigen bedrijf, NM Media Industries, dat ze met haar vriend runt (tevens haar manager), gaat het ook voor de wind. “Elk jaar verdubbelt onze omzet, maar de winst gaat direct terug in het bedrijf. Een eigen merk en productielijn ontwerpen, ontwikkelen en verkopen kost tijd en geld.” Deze dame is de perfecte combinatie van intelligentie, schoonheid, stijl en zakelijk inzicht. En zal niet snel van haar troon worden gestoten.

Anna Nooshin (29)

 

Happy Monday @greygoose

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

445.000 volgers

Op 7-jarige leeftijd vluchtte de familie van deze schoonheid van- uit Iran naar Nederland en vroeg hier succesvol asiel aan. Instagram-bezoekers zijn haar ouders daar nog steeds dankbaar voor. Na een moeizame jeugd, want het is zoals ze zelf schrijft ‘niet makkelijk om een overbehaarde alien te zijn’, ging Anna communicatie- wetenschappen studeren en rondde die studie cum laude af. Daarna werd ze een succesvolle modeblogger en richtte het online-magazine NSMBL op.

Vervolgens werd ze als mode- en lifestyledeskundige door RTL Boulevard ontdekt en daarop volgde de presentatie van Hollands Next Topmodel en deelname aan Expeditie Robinson. Ze lanceerde een door haar ontworpen lingerielijn bij Hunkemöller en heeft inmiddels ook een eigen sieradenlijn. En dan te bedenken dat het niets had gescheeld of deze ondernemende schoonheid (waren haar vader en moeder niet zo kordaat geweest in haar jeugd een rigoureuze ‘verhuizing’ door te voeren) had haar hele leven onder een sluier gezeten. Dat was toch eeuwig zonde geweest?

Wil je weten wie de andere acht zijn in deze top tien? Lees het in de nieuwe Panorama. Het magazine is hier te bestellen, of lees het artikel op Blendle.