Blog - sexy

Deze mooie dame reist halfnaakt de wereld rond (FOTO’S)

Reizen omdat je perfect stil kan staan. Trinity Telues is een ‘rondreizend model’. De reiskosten hoest ze op...

Reizen omdat je perfect stil kan staan. Trinity Telues is een ‘rondreizend model’. De reiskosten hoest ze op ze door in zo ongeveer elke stad die ze aandoet een betaalde fotoshoot te doen.

De 27-jarige Britse is net terug van vier maanden reizen. De reis startte in Portugal en ging daarna via Spanje, Frankrijk, Zwitserland, België, Nederland, Duitsland, Hongarije, Oostenrijk, Tsjechië en Kroatië naar eindbestemming Italië. In elk land was er minimaal één fotograaf geïnteresseerd haar schaars gekleed voor zijn lens te krijgen. Op die manier financierde Trinity het vervolg van haar reis.

“Ik had uiteraard wel een reservepotje bij me. Ik wilde niet geheel afhankelijk zijn van mijn werk als model. Je weet immers nooit hoe het loopt. Er kan altijd afgezegd worden. Maar in de praktijk is dat niet gebeurd. Zelf heb ik wel wat discutabele fotografen afgezegd overigens. Vooral na dat ontvoeringsverhaal.”

In juli werd een ander Brits model, de 20-jarige Chloe Ayling, in Milaan gedro- geerd en ontvoerd toen ze zich meldde voor een opdracht. Haar werd verteld dat ze verkocht zou worden als seksslaaf. Na zes dagen werd ze vrijgelaten.

In die dagen maakte Trinity’s thuisfront zich erg ongerust. De berichtjes bleven als een tsunami haar telefoon binnen- stromen. Eén blik op haar snapchat was echter afdoende geweest om te zien dat zorgen overbodig waren. Daar zag je Trinity namelijk, zoals altijd, in bikini voor een spiegel staan, ergens op het strand liggen of zich tegoed doen aan eten en wijn. Kortom: óf ze was de opgewektste ontvoerde vrouw aller tijden óf ze was zo veilig als het maar kon. 

Dit is een voorstukje uit ons blad. Wil je het hele verhaal van Frenk Klein Arfman lezen? Bestel de nieuwe Panorama dan hier, of lees het op Blendle!