Door: Kevin van Drie
Blog - sexy

Bobbi Eden: Wat deed jij de afgelopen 10 jaar?

Wat vliegt de tijd toch voorbij! Het is zo’n zin die je te pas en te onpas de revue laat passeren en waarbij er va...

Wat vliegt de tijd toch voorbij! Het is zo’n zin die je te pas en te onpas de revue laat passeren en waarbij er van alles door je hoofd schiet over wat je allemaal hebt meegemaakt. Tenminste, zo gaat dat bij mij. Nu de zomer alweer bijna voorbij is en ik na een dikke vier maanden VS weer naar Nederland verkas tot de feestdagen, lijkt het alsof de jaren steeds sneller wegtikken. Voor je het weet staan we alweer bij de kerstboom te proosten op het nieuwe jaar. Toen ik op 1 oktober van het vorige jaar beviel van onze zoon Brandon, besloten we met elkaar om van het eerste jaar heel bewust te genieten. Zoveel mogelijk tijd met elkaar doorbrengen en van het nieuwe leven genieten in plaats van van hot naar her rennen zoals ik normaal gesproken doe.

Lees van Bobbi ook: Vier keer is scheepsrecht

Dat is een jaar geweest dat ik voor al het geld in de wereld niet had willen missen. Alle kleine dingetjes die een kindje doormaakt, van de eerste kruipbewegingen, het vallen en opstaan en de eerste woordjes: ik was er bij en heb het allemaal kunnen zien. Het wordt elke dag mooier en als je de luxe hebt om het op deze manier te kunnen doen, kan ik het iedereen aanraden. Voor je het weet is ie 10 jaar en is het over met de pret! Over tien jaar gesproken, het is alweer tien jaar geleden dat ik mijn eerste stukje voor Panorama mocht schrijven. Tien jaar! 2007 was het jaar waarin ik nog volop actief was met het maken van films, zo’n twee films per week kwamen er in die tijd nog uit waar ik in zat, of lag eigenlijk.

Lees van Bobbi ook: Bobbi is afgehaakt

Nu, tien jaar verder, ben ik inmiddels vijf keer getrouwd met dezelfde man, deed realityshows op tv en ben ik samen met mijn gezin alweer bijna twee jaar te volgen op Linda.TV. Ik bouwde een leuk bedrijf op, schreef twee boeken – waarvan de nieuwste op 1 november zal verschijnen – en ik werd mama. En dat is nog maar een fractie van alle mooie dingen die ik heb mogen meemaken, en dus ook heb mogen delen met jullie. Daar ben ik dankbaar voor. Wat de komende tien jaar zullen brengen? We gaan het samen meemaken. Eén ding is zeker, de tijd vliegt! En ik trouwens ook..! Ik moet m’n vliegtuig halen.

 

Volgende week weer een nieuwe column van onze Bobbi.