Onepass
ONEPASS | Dit is een speciaal artikel

Mannen die hem niet verslijten met plassen

Er zat uiteraard bij geen van de heren een notaris op de rand van het bed mee te turven.

plassen
Door: Redactie Panorama
Fotografie: BSR Agency

Er zat uiteraard bij geen van de heren een notaris op de rand van het bed mee te turven. Dus op basis van vooral eigen beweringen zijn Jeroen Pauw en Willebrord Frequin met hun tweehonderd bedpartners slechts goedwillende amateurs vergeleken met deze bedboys.

Hugh Hefner: 1000 vrouwen

Tja, Hugh liep niet voor niets altijd in zijn pyjama rond. Altijd stand-by om met een van de Playboy-bunnies het bed in te duiken. Regelmatig zelfs meerdere tegelijk. Pamela Anderson vertelde ooit eens dat Hugh haar vroeg langs te komen en zij hem vervolgens aantrof in bed met meerdere blondines. Met elk van hen had hij seks en het was duidelijk, zo beweerde Anderson, dat verwacht werd dat zij in de rij zou aansluiten. Pamela claimt te zijn vertrokken. Maar minimaal duizend vrouwen deden dat dus niet. Hefner, die in 2017 op 91-jarige leeftijd overleed, had natuurlijk wel dik zeventig jaar de tijd om dat enorme aantal bedpartners te halen. Bovendien waren zijn jachtgronden, sinds hij zijn intrek nam in de Playboy Mansion, natuurlijk een stukken beter bejaagbaar dan de woon- en werkomgeving van de gemiddelde kantoorklerk. Hefner, een gewezen copywriter, begon in 1953 het blad Playboy. Het blootblad bleek een groot succes en ‘Hef’ werd er een rijk man door. Zijn Playboy Mansion was gevuld met hele hordes (vaak blonde) schaars geklede Playboymodellen. Hef bleef, dankzij handenvol viagrapillen, tot – vrijwel – zijn laatste adem seksueel actief. Vaak had hij relaties met meerdere dames tegelijk. In 2009 nog, op 83-jarige leeftijd, sliep hij met drie dames tegelijk in een heel groot bed: de eeneiige tweeling Karissa en Kristina Shannon én Chrystal Harris. In 2012 werd de zestig jaar jongere Chrystal Harris zelfs zijn derde bruid. Het leverde haar na zijn overlijden een kleine zeven miljoen van zijn erfenis op.

Julio Iglesias: 3000 vrouwen

Aalglad, buitensporig gebruind, immer de tanden bloot lachend, zoetgevooisd, succesvol en rijk. Die overdadige combinatie van pluspunten zorgde er waarschijnlijk voor dat Julio Iglesias, naar eigen schatting, het bed deelde met meer dan 3000 dames. Zijn veroveringen hield hij volgens een van zijn voormalige managers, keurig bij in een boekje waar hij al hun namen noteerde. Niet zelden stond er alleen de voornaam te lezen. En soms was hij zelfs die vergeten en hield hij het bij de haarkleur. In Nederland werd Julio wel eens gekscherend Julio Inzijnregenjas genoemd. Maar een regenjasje droeg hij zeker niet altijd. Hij kreeg namelijk acht (wettelijke) kinderen. En in 2017 kwam daar één buitenechtelijk kind bij. Bij zijn eerste vrouw schoot Iglesias driemaal met scherp, bij zijn tweede Nederlandse echtgenote Miranda Rijnburger deed hij dat viermaal. Eenmaal scoorde de ex-voetballer met één schot dubbel, een tweeling opleverde. Ooit was Iglesias korte tijd profvoetballer. Bij Real Madrid stond hij even onder contract als doelman, een ongeluk beëindigde die carrière. Naar verluidt zingt de inmiddels 74-jarige Spanjool nog altijd, of hij nog voor dat gezang wel of niet de kerk uit gaat is onbekend. Overigens was ook de Chileense dictator Pinochet een groot liefhebber van Iglesias. Hij speelde hij diens muziek namelijk heel graag en zo hard mogelijk als foltertechniek.

Wil je het hele artikel over serieminnaars lezen?  De nieuwe Panorama ligt nu in de winkel met daarin nog veel meer moois! Ook is die hier te bestellen.  Alleen benieuwd naar dit artikel? Lees dit artikel dan op Blendle..

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en mooie acties? Schrijf je dan nu in!
Onepass +

Dit is een OnePass artikel

Lees de artikelen van je favoriete magazines, waar je ook bent.

Meer over OnePass