Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Balkonspringer Tweede Kamer deelde afscheidsbrief op Facebook

De man die zichzelf probeerde te verhangen in de Tweede Kamer blijkt een activist uit Groenlo die wil dat softdrugs legaal wordt.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Dat blijkt uit een afscheidsbrief die hij publiceerde op Facebook. ‘Vergeef mij deze daad, ik moet dit doen om de politiek wakker te schudden’ is de eerste zin uit zijn post. Verder schrijft hij dat hij vindt dat cannabisgebruikers worden gecriminaliseerd en wil hij dat het gebruik van de softdrugs legaal wordt. Hij eindigt zijn tekst met ‘Ik heb een rijk leven gehad waar ik dankbaar voor ben. Ik vergeef iedereen in liefde en vraag ook vergeving aan de mensen die ik onbewust pijn gedaan heb.’ De man kampeerde al vier weken voor de Tweede Kamer en sliep daardoor slecht. Hij claimde dat hij helemaal was ingestort.

@backlink(170151)

In 2016 werd er bij de man thuis een aantal kilo wiet gevonden. Naar eigen zeggen gebruikte de man de planten om wietolie te maken voor vrienden die kanker hadden. Het zou de pijn verlichten. Dat is verboden en de rechter heeft hem dan ook veroordeeld zonder dat er een straf is opgelegd. Daardoor had de man wel een strafblad.