Door: Martijn Haas Fotografie:
Misdaad
1

Xtc-pillen met afbeelding Donald Trump op de markt

Ze schijnen een enorme hoeveelheid mdma te bevatten; en zijn sowieso niet goed voor de gezondheid. Britse media melden d...

Ze schijnen een enorme hoeveelheid mdma te bevatten; en zijn sowieso niet goed voor de gezondheid. Britse media melden dat er in diverse steden in Engeland 'oranje' xtc-pillen op de markt zijn met de afbeelding van Donald Trump. Volgens een gebruiker zorgde de pil ervoor 'dat zijn hoofd er af ging.' 

De pillen zouden op het Darknet worden aangeboden. Ze kosten zo'n 30 per stuk. U weet wel, dat duistere deel van het internet waar de drugshandel floreert. Daar staat bij deze pil: "Pure kwaliteit Donald Trump-pillen. Heel mooi gedrukt, het is inderdaad net de Amerikaanse president." En ook: "Trump makes partying great again!"

Ze schijnen enorm populair te zijn en 'hard' te gaan op de ondergrondse markt.

Bij onze westerburen - de Engelsen - is er wat onrust ontstaan. Onlangs is een gebruiker overleden aan het nemen van xtc. Het gaat om de 18-jarige Kyle Pringle. Zie hier.

Ook zouden bepaalde delen van het land worden overspoeld door enorme sterke pillen met het IKEA-logo erop.

Partygangers en andere liefhebbers dienen goed op te letten bij xtc-gebruik. De Engelse politie heeft nog niemand kunnen aanhouden in verband met het verspreiden van de Donald Trump- en IKEA-pillen.