Door: Martijn Haas
Misdaad

Vrouw in vagina geschoten bij 'mislukt' seksspel

Een 47-jarige man die blijvende verwondingen heeft aangebracht in de genitaliën van een bedpartner is vrijdag door...

Een 47-jarige man die blijvende verwondingen heeft aangebracht in de genitaliën van een bedpartner is vrijdag door een Engelse rechter veroordeeld tot een gevangenisstraf van tien jaar, zo lezen we in de Telegraph.

Een spel met de seksuele fantasie is begin dit jaar finaal uit de hand gelopen. David Jeffers en een 46-jarige vrouw die om privacy-redenen niet met naam genoemd is, boeken in februari een hotel. Doel is om de bloemen eens flink buiten te zetten. Ze hebben contact met elkaar gekregen via een seks-dating-site. Daarbij heeft de vrouw enkele zeer vergaande erotische fantasieën met Jeffers gedeeld. Waarbij ze een bericht had gestuurd met de tekst: "Ik kan niet slapen, zo opgewonden ben ik."

Op haar kosten wordt op 30 januari 2017 een hotelkamer geboekt. In het dagelijks leven heeft ze een baan als manager in de stad Stockport.

Zodra de twee enkele dagen later in de de hotelkamer geïnstalleerd zijn - en drank en drugs tot zich hebben genomen - gaan ze aan de slag om deze dromen waar te maken. Op een bepaald moment gaat het wapen af. De vrouw raakt zwaar gewond aan haar voortplantingsorganen en ook haar blaas is ernstig aangetast.

Jeffers verlaat daarop het pand, en laat de vrouw zo goed als naakt doodbloeden. Hij begeeft zich naar een treinstation, maar heeft eerder via een telefoontje de hulpdiensten nog wel laten weten dat er 'iets aan de hand is' in het Brittania Hotel in Stockport. Ze wordt uiteindelijk na ettelijke hulpkreten gevonden door hotelpersoneel dat een ambulance belt. In het ziekenhuis constateren artsen dat er meerdere kogels zijn afgevuurd, die haar hebben geraakt in het lichaam.

De schutter heeft afgelopen week aangegeven bij de rechter in Manchester dat hij het bewuste wapen had gevonden op een toilet in een treinstation in Leeds. Uit forensisch onderzoek is vast komen te staan dat hij het pistool op het moment van schieten in zijn hand heeft gehad. Het moet om een vrij ouderwets model zijn gegaan. Het wapen is nooit terug gevonden.

Bij politieverhoren heeft de vrouw aangegeven dat Jeffers niet 'de vriendelijke sekspartner' was die ze zich gewenst had, maar dat hij zich gedurende het samenzijn steeds agressiever begon te gedragen en haar uiteindelijk woest begon te beschieten. Daarmee doelend op een doelbewuste (strafverzwarende) handeling om haar iets aan te doen

.

 

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws