Door: Martijn Haas
Misdaad

Vermist: Jeroen Hertogs uit Rijswijk

Een intrigerend vermissing: de 28-jarige Jeroen Hertogs is voor het laatst gezien in Rijswijk, wat vermoedelijk zijn woo...

Een intrigerend vermissing: de 28-jarige Jeroen Hertogs is voor het laatst gezien in Rijswijk, wat vermoedelijk zijn woonplaats is. Sindsdien ontbreekt elk spoor. Mogelijk is hij na 29 maart 2017 nog in Utrecht of Baarle Nassau geweest. Vrienden en bekenden hebben de politie aangegeven dat hij onderweg zou zijn naar België. Maar het is de vraag of hij daar ooit is aangekomen.

Intrigerend om de volgende redenen: ten eerste zou het zo kunnen zijn dat Jeroen betrokken is geraakt bij een criminele activiteit. Dan zou zijn vermissing verontrustend zijn. Maar er kunnen ook andere factoren hebben meegespeeld, zoals problemen in de privé-sfeer.

Ten tijde van zijn vermissing was Jeroen gekleed in een spijkerbroek en een grijze trui met lange mouwen. Hij heeft diverse tatoeages: op beide armen. Een draak op rechts en een grote roos op de gehele linkerhand. Ook heeft hij de geboortedata van zijn kinderen op de linkervingers laten zetten. Daarnaast bevat zijn lichaam abstracte tekeningen op de armen. De namen Dylan, Stacey, Marlon en Kaylan zijn in de in de nekstreek gezet (zie foto).

Niet te missen zou je zo zeggen. Jeroen is geboren in 1989. Hij heeft grijsblauwe ogen. Hij rijdt in een grijze Kia Joice 79-JJ-LJ. Die auto had hij mee op zijn reis naar het zuiden.

Online zijn er diverse sites waar de zoektocht naar zijn persoon is gedeeld. Zoals hier. Of hier. Heb je info, bel 0900-8844.

 

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws