Door: Martijn Haas
Misdaad

Slachtoffer ontvoering met afgeknipte vinger aangetroffen

De redactie van het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt vanavond aandacht aan de gewelddadige ontvoering van een...

De redactie van het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt vanavond aandacht aan de gewelddadige ontvoering van een 37-jarige man. Hij werd op 9 maart op het parkeerterrein van sportclub Health City aan de Van Der Hooplaan in Amstelveen door gemaskerde mannen een auto in gesleurd. Later die avond werd hij zwaargewond in Leiden op straat teruggevonden. Eén van zijn vingers bleek te zijn afgeknipt. Het rechercheteam hoopt via kijkers te achterhalen waar het slachtoffer werd vastgehouden. Opsporing Verzocht wordt vanaf 20.30 uur uitgezonden op NPO1.

Mannen met bivakmutsen op plegen de bewuste ontvoering een maand geleden. Het slachtoffer, een Rotterdammer, is een bekende van de politie. Een van de daders is kort daarna opgepakt. Hij is 29 jaar oud en komt uit Leiderdorp. Gezien de locatie waar het slachtoffer is gevonden, Leiden, en de locatie waar een van de verdachten is opgepakt, is het niet ondenkbaar dat ook andere verdachten uit de regio van Leiden komen.

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws