Door: Martijn Haas Fotografie:
Misdaad
1

Rovers Kim Kardashian aan de haak geslagen

Kijk! Dat vinden wij nou eens leuk om te horen... De Franse politie zegt vijftien personen te hebben opgepakt in verband...

Kijk! Dat vinden wij nou eens leuk om te horen... De Franse politie zegt vijftien personen te hebben opgepakt in verband met de brute overval op Kim Kardashian in Parijs, die plaatsvond op 3 oktober vorig jaar.  De vermoedelijke gangsters zijn aangehouden in Parijs maar ook in andere Franse steden als: Grasse en Rouen. De rovers zijn nog niet officieel voorgeleid in deze zaak maar dat is volgens insiders slechts een kwestie van tijd.

Diamanten ring

De bekende reality-ster verblijft - nu drie maanden geleden - in haar Franse appartement als een groep gemaskerde mannen haar kamer binnendringt. Ze binden haar vast en eisen een groot geldbedrag plus al haar juwelen ter waarde van miljoenen euro's. Daarbij zit ook de beroemde diamanten ring die ze van haar echtgenoot Kayne West heeft gekregen. De overvallers binden haar niet alleen vast, ze stoppen iets in haar mond wat haar het spreken belet en leggen haar in de badkuip. De Amerikaanse is die week in de stad om de plaatselijke Fashion Week bij te wonen.

Al eerder schreven we dit stuk over deze brute misdaad. 

Videobeelden

Vandaag zal Kardiashian door de politie in New York worden gevraagd te kijken naar videobeelden van de vermoedelijke daders. Opnames die de Franse politie naar Amerika doorstraalt. Dat heet een VOSLO-confrontatie, een kijksessie met bewegende beelden. Niet te verwarren met een OSLO-confrontatie, dat is een zelfde soort sessie waarbij een getuige een dader moet aanwijzen aan de hand van een line up, waarbij de verdachten in levende lijve naast elkaar staan opgesteld. De Amerikaanse heeft eerder al voor de camera's van het realityprogramma Keeping up with the Kardashians haar schokkende verhaal gedaan. Zie hiero de video.