Door: Martijn Haas
Misdaad

Poolse verkracht bij 'gangrape' op strand Rimini (IT)

De Italiaanse politie onderzoekt een verkrachtingszaak in Rimini. Hierbij is een Poolse vrouw van 26 jaar oud op wrede w...

De Italiaanse politie onderzoekt een verkrachtingszaak in Rimini. Hierbij is een Poolse vrouw van 26 jaar oud op wrede wijze verkracht door een groep mannen. Haar vriend, even oud, is iets later in elkaar geslagen.

De man is zelfs zodanig toegetakeld dat hij niet meer bij bewustzijn was nadat de agressieve groep hem had verlaten en de politie. Hij was ondermeer meerdere keren op zijn hoofd geslagen en getrapt.

De twee delicten hebben zich op een afgesloten stuk strand afgespeeld, aan de Adriatische kust. Zo is de vrouw eerst misbruikt en hebben de verkrachters zich pas daarna op haar partner gestort. Voorbijgangers troffen het stel bebloed aan.

Beide slachtoffers zijn opgenomen in het ziekenhuis. De politie zit nog steeds achter de daders van deze 'beestachtige aanval' aan.

Vorig jaar is op exact hetzelfde strand ook een 17-jarige Britse toeriste verkracht. Dat bleek toen een soort date-rape te zijn. Een 19-jarige man had de vrouw mee gevraagd om 'naar de sterren te gaan kijken.'

Kledingresten van het verkrachtingsslachtoffer