Door: Martijn Haas
Misdaad

Man vlucht de zee in na niet betalen restaurant

Honger? De Australische rapper 2Pec, bij de gemeenteregistratie bekend als Terry Peck (33 jaar oud) dacht het...

Honger? De Australische rapper 2Pec, bij de gemeenteregistratie bekend als Terry Peck (33 jaar oud) dacht het er gisteren eens even flink van te nemen. Hij bestelde aan de lopende band gerechten bij een gerenommeerd maritiem restaurant, gekoppeld aan een groot aantal alcoholische versnaperingen. Op een gegeven moment vluchtte hij het restaurant uit, het strand op, de zee in. De politie moest hem op de jetski achterna komen. Vanmorgen al stond Peck voor de politierechter om zich te verdedigen tegen een aanklacht wegens diefstal en verzet bij arrestatie. Het incident speelt zich af aan de Australische kust, in een restaurant genaamd Omeros Bros

Jetski

Terry Peck heeft zondagmiddag 17 wodka-oesters weg gelobberd, aangevuld met een baby-inktvis en een 6-tal Corona-biertjes. Op een gegeven moment krijgt het personeel argwaan. De rapper met tatoeage op zijn hoofd blijft maar door bestellen en lijkt zich nergens om te bekommeren. Op een onverwacht moment rent hij het strand op, de zee in. Waarna de politie hem achterna komt per jetski. Men arresteert hem 'op heterdaad' iets buiten de branding. Waarbij hij zich aanvankelijk flink verzet. Daar zijn beelden van, die zijn hier te bekijken.

Bevalling

Peck heeft zichzelf voor de rechter verdedigd met de argumentatie dat hij in allerijl een vriend moest helpen bij een bevalling op het strand. De rechter moest er niets van hebben. Ze heeft hem veroordeeld tot een lokaalverbod. Wat wil zeggen dat hij Omeros Bros voorlopig niet meer mag bezoeken. Verder mag hij op vrije voeten blijven, als hij zijn borgsom maar betaalt.

Eenmaal buiten de rechtbank zei Peck tegen toegestroomde verslaggevers dat de oesters te heet gekookt zouden zijn. Ook de inktvis was niet erg lekker klaargemaakt. Hij hield nog steeds vast dat hij enkel het restaurant uit gerend zou zijn om te helpen bij een bevalling.

Agenten sleuren Peck uit zee

 

Waarbij hij zich hevig verzet...

 

 

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws