Door: Martijn Haas
Misdaad

Man en vrouw gedood in bos bij Koudekerke

In een bosperceel aan de Verlengde Dishoekseweg in Koudekerke zijn vanmorgen twee doden aangetroffen. Dit is in de buurt...

In een bosperceel aan de Verlengde Dishoekseweg in Koudekerke zijn vanmorgen twee doden aangetroffen. Dit is in de buurt van Vlissingen, in de provincie Zeeland. De brandweer heeft een keet neergezet voor onderzoek. De politie is aanwezig met vijf voertuigen.

Buurtbewoners zijn geschrokken. "Het kan overal gebeuren, maar niet hier toch", zegt een vrouw. Het onderzoek is gestart. De lichamen liggen nog op de plaats delict en er is ook een auto.

Rond 09.30 uur deed een wandelaar een lugubere ontdekking. Hij belde meteen de politie. Agenten zijn ter plaatse gekomen en stelden een onderzoek in. De twee dode personen betreffen een man en een vrouw. Zij zijn door geweld om het leven gekomen.

Politie wil nog niet zeggen of de mensen zich binnen of buiten de auto bevonden. Het enige dat ze kunnen zeggen is dat ze duidelijk door geweld om het leven zijn gekomen.

Om het onderzoek secuur te kunnen doen is de omgeving afgezet. Door de agenten ter plaatse is assistentie gevraagd van de politiehelikopter. Die vliegt boven het gebied waar de twee overledenen zijn aangetroffen.

Het gebied waar de lichamen zijn aangetroffen is een populair fiets- en wandelgebied tussen Vlissingen en Dishoek. Het wordt veel gebruikt door hardlopers, wandelaars en fietsers die van Vlissingen naar het strand bij Dishoek of Zoutelande gaan. Het groen is een aantal jaren geleden aangelegd, waarna het gebied werd voorzien van fiets- en wandelpaden (Bron: PZC).

 

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws