Door: Martijn Haas
Misdaad

Lichaam Jan Klok gevonden

Na meer dan twee maanden is eindelijk het lichaam van Jan Klok terecht. De inwoner van het Limburgse Horst verliet op 8...

Na meer dan twee maanden is eindelijk het lichaam van Jan Klok terecht. De inwoner van het Limburgse Horst verliet op 8 januari zijn woning, om daarna spoorloos te verdwijnen. De politie liet al snel in een politiebericht op Facebook weten dat hij mogelijk in Sambeek, Boxmeer of in Beugen zou kunnen zijn, omdat hij die plaatsen weleens vaker bezocht. Maar ook op die oproep kwam geen gehoor. Jan Klok bleef onvindbaar.

Die oproep bevatte de volgende tekst: "Jan is 1,75 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft korte, lichtgrijze haren die aan de zijkanten wat terugwijken. Hij draagt tevens een lichtgrijs ringbaardje. Jan valt op door zijn X-benen. Hij droeg een halflange zwarte jas en een grijze pantalon.

De politie zette daarop zelfs een sonarboot in, om te zoeken in het water bij de sluis van Sambeek, waar Jan Klok altijd graag een kijkje kwam nemen. Maar ook daar geen spoor naar de man. 

De mogelijkheid van een misdrijf bleef in beeld. Uiteindelijk werd zijn lichaam dan toch gevonden in een bosrijk gebied bij de Melatenweg, in Horst. 

De politie heeft de zaak nu in onderzoek. Want de vermoedens omtrent een misdrijf zijn nog altijd niet weg.

 

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws