Door: Y.M. Osterloh
Misdaad

Enorme lading coke aangetroffen in ananassap!

In een loods in het Noord-Brabantse Raamsdonksveer heeft de politie een enorme lading cocaïne aangetroffen. De drugs zat...

In een loods in het Noord-Brabantse Raamsdonksveer heeft de politie een enorme lading cocaïne aangetroffen. De drugs zaten verstopt in zakken waar normaal gesproken ananassap in zit. 

Wederom een grote drugsvangst in Noord-Brabant. Agenten troffen in een loods in het Brabantse stadje Raamsdonksveer een fikse lading cocaïne aan. De cocaïne, 1100 kilo in totaal, zat in tientallen plastic zakjes (zie foto) verstopt. De zakjes zaten op hun beurt in twee grotere zakken, waar normaal gesproken ananassap in wordt opgeslagen. De geschatte straatwaarde van de drugs: 25 tot 30 miljoen euro. Niet misselijk..

Vervoeren of importeren van verdovende middelen

Vier personen zijn in verband met de enorme drugsvangst aangehouden. Het gaat in elk van de gevallen om mannen. Ze zijn in de leeftijd van 22 tot 28 jaar oud en komen uit verschillende plaatsen in Nederland. De vier zijn aangehouden op verdenking van het vervoeren of importeren van verdovende middelen. De politie was getipt over de loods, waarna er een bezoekje werd gebracht.

Zal dit dan de laatste grote drugsvangst zijn in het Noord-Brabant van 2015? We vragen 't ons af. 

 

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws