Door: Martijn Haas Fotografie:
Misdaad
1

Duo berooft dame in scootmobiel

Eergisteren is op de Langeviele in Middelburg een vrouw (48) in haar scootmobiel door twee mannen van haar tas beroofd...

Eergisteren is op de Langeviele in Middelburg een vrouw (48) in haar scootmobiel door twee mannen van haar tas beroofd. Het incident speelt zich af rond kwart voor twee in de middag. De vrouw rijdt richting de Beenhouwerssingel wanneer aan het eind van de straat twee mannen haar tas uit het mandje graaien en wegrennen. Een alerte getuige laat het hier niet bij zitten. Deze vrouw rent achter de daders aan en kan de tas terugpakken en aan het slachtoffer overhandigen.

Wat ook bijzonder is, er is iemand die alles fotografeert.

Een staaltje actief burgerschap wat je zelden ziet. Mevrouw is haar tasje alweer terugbezorgd maar die daders - die vreselijke kwezels - die moeten natuurlijk gepakt worden. Want zoiets doe je niet. Of hoe vaak moeten we dat nog zeggen? We hopen deze gasten snel tegen te komen bij de politierechter.

De mannen werden op bewakingsbeelden vastgelegd. Wie herkent deze mannen? Neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844.