Door: Jeroen Kraak
Misdaad

Dochter van Engelse acteur John Michie dood gevonden op festival

Het 25-jarige model en danseres Louella Michie werd dood gevonden tijdens het Bestival in Dorset (in het zuiden van Enge...

Het 25-jarige model en danseres Louella Michie werd dood gevonden tijdens het Bestival in Dorset (in het zuiden van Engeland). Louella was de dochter van de beroemde Britse acteur John Michi die onder andere speelde in Coronation Street.

Het meisje verdween rond 01.00 uur na een concert van de Pet Shop Boys, waarop de politie werd ingeschakeld door bezorgde vrienden. Agenten vonden het meisje dood in het bos, waarna er meteen forensisch onderzoek plaatsvond.

Een 28-jarige man is gearresteerd op verdenking van moord. De politie wil vooral opheldering krijgen over de omstandigheden waarin het meisje is overleden.

De familie gaat niet uit van moord. ‘Het is geen moord, ze waren vrienden. Het was een tragische fout, een verschrikkelijk ongeluk.’ Bronnen aan The Sun melden dat ze vermoedelijk ‘een nog onbekende substantie heeft genomen dat te krachtig was’. Waarschijnlijk dus drugs, waarvoor de politie toevallig vlak voor het festival nog over waarschuwde.

 

Bestival

Het meisje werd dood aangetroffen op het Bestival dat dit jaar voor de dertiende keer werd gehouden. Het festival, waar 22.000 mensen op afkwamen, duurde drie dagen en had als headliners The XX en The Petshop Boys. 

Louella Michie

Louella zou maandag 26 jaar geworden zijn. Ze deed de theaterschool en werkte als model, professioneel danseres en yoga-instructrice. Door vrienden wordt ze de meest mooie ziel genoemd.

John Michie

Vader John Michie is een gevierd acteur in Engeland. Hij speelde Karl Munro in Coronation Street van 2011 tot en met 2013. Daarnaast vertolkte hij vanaf 1998 twaalf jaar de rol van detective Robbie Ross in de serie Taggart en speelde hij een neurochirurg in de BBC-serie Holby City. Hij is samen met de professionele danseres Carol Fletcher.

Beeld: Instagram/Getty