Door: Martijn Haas
Misdaad

Check of je e-mail gehackt is

De methode lijkt eigenlijk precies op datgene wat veel criminelen op het internet doen; iets zodanig vervalsen dat het n...

De methode lijkt eigenlijk precies op datgene wat veel criminelen op het internet doen; iets zodanig vervalsen dat het net echt lijkt. Maar goed, even ervan uitgaande dat dit allemaal betrouwbaar is het volgende: iedereen die zeker wil zijn dat zijn e-mail adres niet gehackt is kan op de volgende link klikken. Hier. Wie op deze site zijn e-mail adres invult krijgt binnen een paar minuten mail van de politie. Of niet. Degenen die wel een mail krijgen hebben een probleem. Hun e-mail-adres blijkt te zijn gekraakt door criminelen. Daar kan wat aan worden gedaan, namelijk je wachtwoord veranderen. Andere tip: een nieuwe e-mail-adres beginnen.

Kijk, het is allemaal een toestand maar dit is 2017. Het is niet anders, hackers zijn in opkomst, en zullen voor altijd in ons leven blijven. 

Ook Panorama heeft enkele e-mail adressen ingevuld op de site. Het blijft nu al enkele minuten akelig stil in de inbox. Hopen op het beste dan maar.

Mocht u uw ervaringen met dit soort zaken willen delen met ons, dat kan altijd, mail naar info@panorama.nl

Afbeelding site vd politie:

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws