Door: Martijn Haas
Misdaad

Arrestatie voor dodelijke schietpartij Vaassen

De recherche heeft in het onderzoek naar de dood van de 25-jarige Samet Merzifonoglu, die eerder deze maand werd doodges...

De recherche heeft in het onderzoek naar de dood van de 25-jarige Samet Merzifonoglu, die eerder deze maand werd doodgeschoten op een carpoolplaats in Vaassen, een verdachte opgepakt.

Wij hebben over deze zaak eerder dit stuk geschreven: hier.

De verdachte is een 36-jarige man uit Epe. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dodelijke schietpartij. Wat zijn mogelijke rol was wordt nog onderzocht. Het onderzoek is nog in volle gang de politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

In de nacht van vrijdag op zaterdag 11 maart troffen agenten Samet aan op een carpoolplek in Vaassen, ten noorden van de Veluwe. Hij bleek door enkele pistoolschoten om het leven te zijn gebracht. 

Naspeuringen van Panorama leveren het volgende beeld op: Samet zou zijn overvallen door een groepje. Hij zou zelf een kleine dealer zijn geweest. Bij een schermutseling zou naar een wapen zijn gegrepen. Daarbij zou Samet zijn komen te overlijden. Familie en bekenden omschreven het slachtoffer als een rustig, introvert persoon. Een door de wol geverfde crimineel was hij volgens hen niet, schrijft de Stentor. Samet was een rustige, stille man. "Hij vertelde in één zin waar anderen er tien voor nodig hebben."

 

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws