Door: Redactie Panorama
Misdaad

Amerikaanse politie start jacht op vrouw die orale seks had in McDonald’s

De Amerikaanse politie heeft een arrestatiebevel uitgegeven voor een vrouw die een man oraal bevredigde in een McDonald&...

De Amerikaanse politie heeft een arrestatiebevel uitgegeven voor een vrouw die een man oraal bevredigde in een McDonald’s in Pennsylvania. Ze is op dit moment voortvluchtig.

De 37-jarige Christine Chafin werd in mei van dit jaar uit het restaurant gezet vanwege haar ongeoorloofde gedrag. De man die ze bevredigde is al aangehouden en weer vrij. Chafin kwam niet opdagen voor haar rechtszaak en wordt nu gezocht. Ze wordt aangeklaagd voor schending van de openbare eerbaarheid. 

De politie kwam uiteindelijk achter haar identiteit door een oproep te doen bij het publiek. Toen agenten haar wilde arresteren, was ze spoorloos verdwenen.Amerikaanse politie start jacht op vrouw die oraal seks had in McDonald’s 

De vrouw is moeder van een jongetje en al eerder in aanraking gekomen met justitie. Ze reed al eens onder invloed en had marihuana in bezit. De aangehouden man is eerder al eens aangeklaagd voor openbaar dronkenschap en potloodventen.

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!