Door: Jeroen Kraak
Misdaad

27-jarige lerares opgepakt voor het sturen van naaktfoto's naar studenten

De 27-jarige lerares Tracy Miller is gearresteerd omdat ze naakte selfies van haar rondstuurde naar studenten via Snapch...

De 27-jarige lerares Tracy Miller is gearresteerd omdat ze naakte selfies van haar rondstuurde naar studenten via Snapchat. In ieder geval vijf kinderen zouden de pikante kiekjes ontvangen hebben. 

De schooldirectie van de Logan High School in West Virginia (VS) gingen op onderzoek uit nadat er maandenlang geruchten rondgingen dat een lerares naaktfoto’s van haarzelf verspreidde, meldt het Amerikaanse WSAZ-TV

Puntje bij paaltje kwam toen een student naar de directie stapte met een sexfie van een docente. Zij identificeerden dat het Miller was en schakelden gelijk de politie in. Tegen de arm der wet bekende de juf dat ze naar vijf studenten foto’s heeft gestuurd. Het opmerkelijke is juist dat Miller het vak verzorging gaf. Ze was net nieuw op de school als lerares.

Geschorst

Hoeveel kiekjes ze precies verspreidde, kon ze zich niet meer herinneren. De politie onderzoekt nu of de lerares naar nog meer studenten foto’s heeft verstuurd. De Lerares is op dit moment geschorst en door de politie op borgtocht vrijgelaten.

Leraressen

In de Verenigde Staten komen de laatste maanden meer berichten naar buiten over jonge leraressen die het niet zo nauw nemen met de regels. Zo had de 24-jarige docente Loryn Barcay meerdere malen seks met een 17-jarige leerling. Ook de 27-jarige Nataly Lopez en de 31-jarige Laura Ramos hadden seks met een student, aldus de site Heavy.com.

Beeld: Logan County Sheriff’s Department