Mannenpraat

Wow! Eva Jinek en Katja Schuurman doen héél sexy op Instagram (FOTO'S)

Elke dag rond deze tijd onze rubriek mannenpraat. Met vandaag: Eva Jinek en Katja Schuurman. Soms kom je op Instagram e...

Elke dag rond deze tijd onze rubriek mannenpraat. Met vandaag: Eva Jinek en Katja Schuurman.

Soms kom je op Instagram een foto tegen waarvan het – als je voor Panorama werkt – een misdaad is als je hem niet deelt met je lezers. En met een beetje mazzel zijn het er zelfs twee. Qua type vrouw zijn Katja Schuurman en Eva Jinek elkaars tegenpolen maar beiden doen qua seks appeal niet voor elkaar onder.

Katja Schuurman is warmbloedig, mediterraan, impulsief en vol met passie. En Eva Jinek koel, intelligent, stijlvol en subtiel ondeugend. Beide dames zijn afgelopen week door fotografen die hun vak verstaan op de kiek gezet en delen hun favoriet op Instagram. Het resultaat is in beide gevallen adembenemend.

Eva knalt het beeld uit als een actrice uit een vijftiger jaren film: klassiek, chique, afstandelijk en uitnodigend tegelijkertijd. En Katja is één bult erotiek: gek, kliederig, speels en heerlijk wulps. Beiden foto’s krijgen een tien met een griffel. En dames, namens alle Panorama lezers: chapeau!

Tekst: Mylène de la Haye