Door: Redactie Panorama
Mannenpraat

Mannenpraat: Sonja Bakkers liefdesperikelen lopen akelig synchroon met publiciteit rond haar boeken

Elke dag rond deze tijd Mannenpraat. Met vandaag: de liefdesperikelen van Sonja Bakker. De bijzonder rijke dieetgoeroe...

Elke dag rond deze tijd Mannenpraat. Met vandaag: de liefdesperikelen van Sonja Bakker.

De bijzonder rijke dieetgoeroe Sonja Bakker is weer single binnenkort. Zij en haar man Jan Reus gaan scheiden. Waarom weet niemand, ze zijn pas vier jaar geleden getrouwd op Ibiza en hun zoontje is pas vijf jaar oud. Oké, hij is niet bepaald moeders mooiste maar ja, uiterlijk is ook niet alles toch? Maar misschien gaat ze ons binnenkort wel uit die tergende onzekerheid halen. 

Even terug naar het moment dat het allemaal begon. In 2012 zat de goedlachse blondine bij RTL Boulevard te vertellen hoe verliefd ze was op 'haar' Jan. Ze was heel open over hun relatie. Heel anders dan in 2009, toen ze een affaire had met Rik Felderhof en ze vond 'dat haar privacy wel een beetje meer gerespecteerd kon worden'. Al vond ze die privacy ineens niet meer zo belangrijk toen er later een gezamenlijk boek van haar en Felderhof uitkwam, Verleg je Grenzen. Toen wilde ze ineens best wel uit de doeken doen hoe het zat tussen haar en Rik. En hij ook wel hoe het zat tussen hem en haar. Publiciteit is van levensbelang als er een boek te verkopen is. 

In 2012 was er ook een boek te verkopen. Nadat ze bij Boulevard alles over haar verliefdheid op Jan hadden gevraagd wilden ze afsluiten maar toen riep Sonja: “Nee, jullie zouden ook aandacht besteden aan mijn nieuwe afslankboek?” Dus: iedere keer als er gedoe met een man is, heeft Sonja iets te verkopen. Toeval? Of gaat ze over een paar weken, als ze volop in de belangstelling heeft gestaan met haar scheiding een nieuw boek aankondigen? Of zou ze daarmee wachten totdat een nieuwe Don Juan haar hart kaapt? De tijd zal het leren.  

M. de la Haye

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws