Door: Redactie Panorama
Mannenpraat

Mannenpraat: Sofia Vergara (Modern Familie) is (ook naakt) net zo mooi als 20 jaar geleden (FOTO'S)

Elke dag rond deze tijd onze roddelrubriek Mannenpraat. Met vandaag: Sofia Vergara. Modern familie actrice Sofia Vergar...

Elke dag rond deze tijd onze roddelrubriek Mannenpraat. Met vandaag: Sofia Vergara.

Modern familie actrice Sofia Vergara staat helemaal bloot op de cover van de Britse versie van het magazine Women's Health. Iedereen heeft het over haar prachtige lichaam, terwijl ze toch al 45 jaar is, en prijst haar moed dat ze poedeltje naakt op de cover van een blad durft te gaan staan.

Wat de meesten misschien niet weten is dat Sofia, toen ze nog helemaal niet beroemd, heel erg blond en pas 25 jaar oud was zich al (vrijwel) bloot liet fotograferen om haar huur bij elkaar te sprokkelen. Maar gelukkig maken de Britse tabloids handig gebruik van de bloot-discussie rond Sofia en hebben ze voor hun onwetende lezers wat oud archiefmateriaal van Sofia opgeduikeld.

 

Gegarandeerd dat ze naar blootfoto's hebben gezocht die ze blijkbaar niet hebben gevonden waarna ze genoegen namen met bijna blote foto's. Hier poseert de wereldberoemde actrice als sensuele pin up op het strand van Boca Chita Key op het eiland Islandia in Florida. Met dank aan de speurhonden van de Daily Mail.

M. de la Haye

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws