Door: Redactie Panorama
Mannenpraat

Mannenpraat: Gerard Joling overspoeld door een levensgevaarlijke vloedgolf (VIDEO)

 Elke dag rond deze tijd onze roddelrubriek Mannenpraat. Met vandaag: Gerard Joling. Onze Geer is voor een welverd...

 Elke dag rond deze tijd onze roddelrubriek Mannenpraat. Met vandaag: Gerard Joling.

Onze Geer is voor een welverdiende vakantie neergestreken op het (vooral voor de homoseksuele medemens feestelijke) eiland Mikonos. Daar is hij TERNAUWERNOOD aan een vloedgolf ontsnapt! Nietsvermoedend (echt niet) lag hij (opzettelijk veel te dicht bij het water) te zonnen en had (heus wel) TOTAAL niet door dat de golven steeds hoger werden.

Plotseling (yeah right) werd hij overspoeld door een (super lullig) ENORME golf(je) waardoor hij in één klap zeiknat was. Toevallig maakte net iemand daar een filmpje van want stel je voor dat zijn Nederlandse fans hem tijdens zijn afwezigheid te lang uit het oog zouden verliezen. Dat zou pas echt levensgevaarlijk zijn voor een rasartiest als Geer. En dus maak je een (totaal bedachte) leuke spontane 'funny video' waarmee je zeker weet dat je weer even onder de aandacht wordt gebracht omdat allerlei rubrieken (en wij nu ook) het gaan delen.

Hee lieve Gerard: je ziet er goed uit, je bent lekker bruin, je hebt het zo te zien naar je zin en we hebben genoten van je vakantiefilmpje ook al geloven we geen moment dat je niet doorhad dat die golf over je heen ging spoelen. Liefs uit een koud en bewolkt Nederland. Doei!

 

Geertje dacht even rustig te gaan liggen #gerardjoling #vakantie #mykonos #griekenland #zon #zee #strand

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

M. de la Haye

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws