Door: F Lomans
Lomans

Mannenpraat: Willem van Hanegem heeft weer contact met ex Truus. Geweldig!

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. Roddel hoeft niet altijd over leed en el...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Roddel hoeft niet altijd over leed en ellende te gaan. Soms is het ook groot nieuws in ons land als er iets onverwacht moois gebeurt. En dus zijn wij Privé dankbaar voor het nieuws dat ze brengen over het hernieuwde contact van Willem van Hanegem met zijn ex Truus.

Even voor de jongere lezers: Van Hanegem was eind jaren zestig en jaren zeventig een van de beste voetballers ter wereld en de favoriete speler van onze vader. Zijn huwelijk met Truus was groot nieuws en het echtpaar was overal graag geziene gasten. Zij waren zo gewoon dat ze weer bijzonder werden. Maar desondanks klapte, tegen alle verwachtingen in, dit huwelijk en ging Van Hanegem verder met de veel jongere Marianna.

Willem en Truus spraken niet of nauwelijks over het gebeurde. Toen wij nog voor een ander tijdschrift werkten hadden wij eens op een zondagavond contact met Van Hanegem over een verhaal dat we gingen publiceren. Of we alle passages over Truus wilde schrappen. Wij gingen niet op het verzoek in, waarna Van Hanegem zei dat ie nu de vuilnis ging buitenzetten en dat we Marianna aan de lijn kregen.

Kortom, dit was geen favoriet gespreksonderwerp.

Lees ook: Wesley Sneijder graaft zijn eigen graf

Truus, de meest geliefde voetbalvrouw ooit die door Van Hanegem ruim bedeeld was in de scheiding, verdween in het niets en de twee hadden geen contact meer.

Tot nu, want als Privé hem er naar vraagt, zegt Van Hanegem: “Laat me beginnen met te zeggen dat Truus en ik nooit als vijanden tegenover elkaar hebben gestaan. We hebben elkaar inderdaad al die tijd niet gezien of gesproken. Ik heb daar altijd moeite mee gehad en het blijkt dat Truus daar altijd hetzelfde over heeft gedacht.”

Ze liepen elkaar toevallig tegen het lijf. “Op een middag op de markt in Nieuwegein. Daar kwam ik ineens Truus met onze dochter Alies tegen. Het was een mooi moment, ik ben blij dat het is gebeurd. Inmiddels zijn Truus en ik ook vrienden op Facebook, dus hebben we op die manier na al die jaren toch weer contact.”

Ons hart maakt een vreugdesprongetje; soms is roddeljournalistiek een mooi vak.

 Lees ook: Johan Derksen stopt ermee. Dat moet van zijn vrouw

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws