Mannenpraat: Wilfred Genee heeft een perfect huwelijk. Of toch niet?

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.  Weekblad Privé neemt a...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. 

Weekblad Privé neemt al een tijdje een van onze favoriete tv-presentatoren Wilfred Genee op de korrel. Het huwelijk van Wilfred en vrouw Lili staat onder druk, was de teneur. Hij zou geregeld buitenshuis slapen. Een door het blad opgevoerde anonieme bron meldde: “Voor de zoveelste keer is er wat tussen Wilfred en Lili voorgevallen. Het gaat er meestal om dat Wilfred zijn eigen leven niet kan leiden. Zijn vrouw legt hem veel op en dat gaat hem steeds meer opbreken.”

Lees uit deze serie ook: Hans Kraay jr. is soms net een echt mens

Zou kunnen, een beetje het verhaal van het leven van iedere man. Wie is er de baas thuis? De vrouw. Tja, zo is het nu eenmaal, niets aan te doen. Wij zijn er inmiddels ruimschoots aan gewend en Wilfred ook, dachten wij zo. Wilfred ontkende de verhalen dan ook. “Niets aan de hand.”

Deze berichtgeving was van maanden geleden. Deze week komt het blad met recente foto's van Wilfred in het Amsterdamse nachtleven. Foto's van een 'losgeslagen' Wilfred. “Hij amuseert zich zichtbaar met verschillende knappe dames, maar niet één van hen is zijn eigen Lili.” Wilfreds slechtstbewaarde geheim is zijn liefde voor karaoke. Daarvoor trekt hij de stad in. Dat vond zijn echtgenote prima.

Lees uit deze serie ook: René van der Gijp laat ons tranen met tuiten huilen

“Maar,” gooit Privé olie op het crisisvuur, “waarschijnlijk kijkt ze na het zien van de foto's op deze pagina's nu heel anders naar de nachtelijke uitstapjes van haar man.” De bewijsvoering voor Wilfreds losgeslagen gedrag is niet 100 procent overtuigend. Gesprekje hier, vriendelijk woordje daar, hoofd van Wilfred iets te dicht tegen borsten van dame. Nou, van die dingen waaraan wij ons ook regelmatig schuldig maken.

En dus schrijft Privé: “Hoogstwaarschijnlijk zijn de foto's van de presentator in nachtelijk Amsterdam onschuldig.”

Zo werkt dus de roddelpers, in dit geval Privé. Eerst moord en brand schreeuwen, daarna het vuurtje opstoken en dan zeggen dat het een brand van niks was. Op een of andere manier worden wij van dit verhaaltje niet echt blij.