Door: F Lomans
Lomans

Mannenpraat: wij willen méér Patty Brard

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. Patty Brard is al tijden een van onze fa...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Patty Brard is al tijden een van onze favoriete Nederlandse vrouwen. Heel veel jaren geleden, Patty was nog jong en wij ook, interviewden we haar ooit in een slaapkamer. Later hielpen we haar nog eens, in de kleedkamer van een hippe disco, met het aandoen van een iets te strakke jurk. Ze was getrouwd met die alleraardigste en schatrijke Carlo Nasi. Behalve aantrekkelijk vonden we Brard ook leuk. Eindelijk eens een BN'er die niet haar best deed om een politiek correcte BN'er te zijn die alleen maar bezig was met haar imago. Brard was maar met een ding bezig: Patty Brard zijn.

Lees uit deze serie ook: seks, seks, seks en nog meer seks

En wat wij van haar dachten, maakte haar ­zoals ze het zelf zou formuleren­ geen ene reet uit. Ze belandde in diepe dalen en maakte daar geen geheim van. Ze was een zegen voor journalisten: van interviews met haar spatten de vonken af. De laatste jaren gaat het goed met haar. Desondanks waren we vorige week nogal ontdaan toen we hoorden, via het fijne blad Weekend, dat ze haar borsten had laten verkleinen. We lazen het stuk opnieuw en het stond er echt: VERKLEINEN. Dat betekende dat er opeens minder Patty Brard was. Daar waren we bepaald niet blij mee.

Lees uit deze serie ook: Estelle Gullit is extreem intelligent

De reden: het bleek dat ze enige tijd geleden haar borsten had laten VERGROTEN en het zat gewoon even niet zo lekker. Dus weg met die implantaten. Nou ja, jammer maar helaas. Ze vragen ons wel eens met welke vrouw we graag een Panorama-­kalender zouden willen maken. Ons antwoord is steevast: Patty Brard. Hetzelfde antwoord dat we geven als de hoofdredacteur van Playboy ons vraagt welke BNV (bekende Nederlandse vrouw) we graag naakt in zijn blad willen zien: Patty Brard.

Dat antwoord zullen we nog steeds geven als iemand ons dit soort vragen stelt. Maar dan moet ze nu wel ophouden met het verkleinen van alles in het algemeen en haar borsten in het bijzonder. Ook wij hebben onze grenzen. Om Geert Wilders aan te halen: 'Willen jullie minder Patty Brard?'

Nee nee nee, wij willen meer meer meer.

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws