Mannenpraat: Tatjana Šimić is definitief onder de pannen. De hemel zij geprezen

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.  De laatste keer dat wij Tatjana &S...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. 

De laatste keer dat wij Tatjana Šimić in levende lijve ontmoetten was vijf jaar geleden bij de presentatie van Panorama's Tatjana-kalender. Ze zag er geweldig uit, maar tussen ons werd het niks. Ze had namelijk toch een voorkeur voor mannen die in de Quote 500 opdoken en daar vielen wij net buiten.

Lees uit deze serie ook: geen man is goed genoeg voor Angelina Jolie

Daarna werd het opvallend stil rond het mooiste oude meisje van Nederland. Ze kreeg verkering met worstenkoning Lex van Hessen, die met zijn handel bijna 200 miljoen verdiende. En wonder boven wonder houdt die verkering goed stand. Ze wonen nu samen in Monaco in een flatje cq. penthouse waarvoor ze zo'n 25.000 euro huur betalen. Per maand. Meldt de site BekendeBuren.nl. Dat is niet de enige plek waar het paar te vinden is. Van Hessen heeft namelijk ook nog een huisje op Hawaii.

Lees uit deze serie ook: Patricia Paay trouwt niet vanwege het geld

Het mes snijdt kortom aan alle kanten. Lex heeft Tatjana, Tatjana heeft Lex en een dak boven het hoofd en de rijke mannen van Nederland hoeven niet meer te proberen Tatjana te versieren. Zonder dollen, wij gunnen het haar van harte.

Want of u het nu gelooft of niet, Tatjana is net zo aardig als ze eruit ziet.