Mannenpraat: Tatjana's droom is uitgekomen, ze leidt een luizenleven

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. Nog nooit heeft Tatjana Simic zo'n rijke...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Nog nooit heeft Tatjana Simic zo'n rijke vriend gehad als nu. In 2013 liep ze tegen Lex van Hessen aan en dat was een gouden ontmoeting. Ondernemer Van Hessen heeft een vermogen van rond de 200 miljoen euro en daarmee kun je natuurlijk best wel een deuk in een pakje boter schoppen. Tatjana en de man van haar leven wonen in Monaco, in een appartement dat 25.000 euro huur per maand kost, en dat past bij haar. Ze schijnt er nooit een geheim van gemaakt te hebben, aldus weekblad Party, dat ze meer op een bankrekening valt dan op een uiterlijk. Waar, vinden wij, niks mee mis is. Dat is, zo denken wij, ook de reden dat onze vrouw niet wegloopt.

Lees uit deze serie ook: Rafael van der Vaart gaat er een topjaar van maken

Party ging op onderzoek uit en wilde weten wat Tatjana zoal deed, daar in Monaco. Als ze Tatjana persoonlijk deze vraag stellen, antwoordt ze even ontwapenend als eerlijk: “Niets, ik doe echt helemaal niets.” De verslaggever van Party dringt aan, zegt dat een dag best lang zal duren als je helemaal niets doet, gaat ze misschien wel eens op zakenreis met Lex, kookt ze wel eens, doet ze wel eens boodschappen? “Ik doe echt helemaal niets meer,” helpt Tatjana de laatste twijfels de wereld uit.

Lees uit deze serie ook: na Barbie's borsten is nu haar dingetje aan de beurt

Kijk, dat is roddeljournalistiek van de bovenste plank. Goede vragen, duidelijke antwoorden. Wij zullen weer een stuk beter slapen nu we weten dat het zo goed gaat met Tatjana, die wij om diverse persoonlijke redenen een behoorlijk toffe dame vinden.