Mannenpraat: Sabia, Sylvie en Yolanthe hebben alledrie pijn. Erg hé!

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. Het leven van de roddelbladen ging deze...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Het leven van de roddelbladen ging deze week niet over rozen. Terwijl de wereld op zijn grondvesten schudde vanwege de Patricia Paay-seksvideo's, moesten zij het doen met Tijl's geheime liefde, het mogelijke huwelijk van Peter Koelewijn, de nasleep van Hans Breukhovens dood en het verlies van Toos van der Valk. Op zich ook allemaal best spannend, maar het viel compleet in het niet bij het Paay-seksdrama.

Het enige blad dat nog een beetje serieus meedeed in de roddeloorlog was natuurlijk weer Party. Maar in tegenstelling tot andere weken beloofde het blad deze keer op haar cover meer dan het binnenin waarmaakte.

De kop 'Het ondragelijke verdriet van Yolanthe' mocht er zijn, net als het gevecht van Sabia en Sylvie. Maar nadere bestudering van de verhalen maakte duidelijk dat er deze week vooral hevig gespeculeerd werd. Yolanthe heeft al lang problemen met zwanger raken van voetballer Wesley Sneijder. Voordat Xess Xava geboren werd, moesten er een aantal operaties aan te pas komen. En omdat ze nog steeds niet opnieuw zwanger is, moeten wij nu geloven dat dit haar vreselijk pijn doet.

Tja, zal wel.

Sylvie en Sabia, twee exen van die andere voetballer Rafael van der Vaart, hebben ook pijn, weet het blad te melden. Rafael wel gelukkig met nieuwe vlam Estavana die verdomme in een vloek en een scheet door hem bezwangerd werd, maar zij hebben niks: geen liefhebbende man en geen dikke buik.

Tja, dat doet pijn.

Zo soms denken wij dat het woord pijn een beetje misbruikt wordt. En daar krijgen wij dan weer een beetje pijn van.

Tja, morgen begint een nieuwe week. Met nieuwe kansen. En nieuwe pijn.