Door: F Lomans
Lomans

Mannenpraat: Sabia Boulahrouz krijgt een klap in haar gezicht

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. Wij houden van roddelbladen die kort doo...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Wij houden van roddelbladen die kort door de bocht durven te gaan. Daarom lezen we het liefst Party. Deze week hebben ze een foto van Sabia Boulahrouz op de kop getikt, misschien wel gemaakt op de dag nadat ze hoorde dat haar ex-vriend Rafael van der Vaart zijn huidige vriendin Estavana succesvol bezwangerd had. “Het rauwe verdriet was van Sabia's gezicht af te lezen toen ze het huis verliet waar ze ooit zo gelukkig met hem was.” Mooi gezegd, bijna literatuur. “Dit nieuws is toch een snoeiharde klap in haar gezicht.”

Maar ze hield zich groot. “Ik weet hoe groot de kinderwens van Rafael is. Ik ken Estavana niet persoonlijk, maar ik wens haar een zorgeloze zwangerschap en natuurlijk een kerngezond kindje.”

Lees ook uit deze serie: oorlog in roddelland over Sylvie Meis

Ook mooi gezegd.

Even voor degenen die het wel en wee van Sabia minder nauwkeurig hebben gevolgd dan wij: zij kreeg een miskraam van Van der Vaart, nadat die haar al de rug had toegekeerd. Waarna er hevig gespeculeerd werd of ze wel echt zwanger was. Nou ja, water onder de brug.

Laten we nog even terugkeren naar het verhaal on Party. Het blad schrijft: “Sinds Rafael uit haar leven vertrok, gaat alles mis. Sabia staat er helemaal alleen voor en moet met lede ogen toezien hoe haar grote liefde weer happy is met een andere vrouw.”

Mooi klote, allemaal.

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws