Mannenpraat: Roxeanne Hazes na vijf jaar weg bij vriend. Was te verwachten

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.  Het blijft rommelen in de familie...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. 

Het blijft rommelen in de familie Hazes. Deze keer is het niet Dreetje of Rachel die de speurneuzen van de roddelpers achter zich aanhebben, maar Roxeanne. Weekblad Party haalde deze week alles uit de kast om twijfels te zaaien over haar liefdesleven. Voorop staat: Geheime liefde? Binnenin staat: Is dit een nieuwe liefde van Roxeanne Hazes? Kortom: veel vraagtekens.

Maar waar rook is, is vuur. Vandaag werd bekend dat Roxeanne en haar Nick - met wie ze sinds 2011 samen was en die in juli van dit jaar nog een tatoeage van de geboortedatum van Roxeanne liet zetten - uit elkaar zijn gegaan. Dat zagen we, voornamelijk dankzij Party, wel aankomen. Zo waren er die foto's van Roxeanne met een andere man bij een tankstation. En daarvoor was ze al twee keer betrapt terwijl ze met een man - die niet Nick was - uit haar huis in Vinkeveen kwam lopen.

Lees uit deze serie ook: André & Rachel Hazes zijn 25 jaar getrouwd. Feestje?

Terug naar het tankstation. De man in kwestie 'zou Erik Zwennes zijn', werkzaam bij Roxeanne's platenmaatschappij. Party ontwaarde 'gerommel' achter in de auto en vraagt: 'Is het uit met Nick, of schaatst Roxeanne hier een scheve schaats?' Er werd een oud interview bijgehaald om duidelijk te maken dat Roxeanne geen lelieblank verleden heeft. “Ik ben wel 's niet helemaal eerlijk geweest in relaties. Ik ben heus een keer linksaf gegaan terwijl ik rechtdoor had gemoeten.” En dan, tegen het einde van het artikel, liet Party zich van zijn beste kant zien. “Misschien, dat hopen we toch allemaal een beetje, is er niets aan de hand.”

Lees uit deze serie ook: de liefde in de familie Hazes kent geen grenzen

Dat klonk dan toch wel een beetje hypocriet. Want heimelijk hopen roddeljournalisten dat er heel veel aan de hand is. Dat levert namelijk betere verhalen op dan dat er niets speelt. Stiekem zal er vandaag in heel wat handjes gewreven zijn op de redacties van de roddelbladen.