Mannenpraat: Roxeanne Hazes kan haar handen niet thuishouden

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.  Ons favoriete onderwerp van dit da...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. 

Ons favoriete onderwerp van dit dagelijkse stukje is de familie Hazes. Dat heeft te maken met de goede band die we ooit met André hadden, maar het heeft ook te maken met dat er na diens dood altijd wel wat aan de hand was. Vaak was dat triest nieuws en met name de perikelen tussen moeder Rachel en zoon Dreetje waren tranentrekkend.

Lees uit deze serie ook: de liefde in de familie Hazes kent geen grenzen

Maar voor alle duidelijkheid: we vinden het veel leuker om goed nieuws te melden. Vandaar dat we met blijdschap berichten over het liefdesleven van Roxeanne. 'Zo verliefd is Roxeanne Hazes' luidt de kop boven het verhaal in de Weekend van deze week. Tweede kop bij het verhaal: 'Zelfs op straat kan ze niet van Erik afblijven'. Kijk, dat is nog eens fijn. De scheiding met haar vroegere vriend Nick is, mogen we nu concluderen, vlekkeloos verlopen. Om Nick te citeren: “De koek was gewoon op.”

Nou, de koek van Roxeanne en Erik komt net versgebakken uit de oven en is groot. Ze is, zo melden buren, bijna iedere dag bij hem. “Als ze op straat lopen, zijn hun handen innig verstrengeld. Als ze samen bij het stoplicht staan, legt Erik zijn hand op haar billen.”

Dan weten wij genoeg. Handen op billen staat in ons woordenboek gelijk aan echte liefde. En wonder boven wonder: moeder Rachel schijnt, ondanks dat ze een fan van Nick was, ook haar goedkeuring aan de relatie van haar dochter te geven.

Tof begin van het nieuwe jaar voor de familie Hazes, dunkt ons.