Door: F Lomans
Lomans

Mannenpraat: Peter Jan Rens heeft altijd iedereen voor de gek gehouden

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.  Peter Jan Rens had ooit een relati...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. 

Peter Jan Rens had ooit een relatie met Dolly Dot Angela Groothuizen. Dat is bepaald niet iets waar ze nog graag aan herinnerd wordt of waar ze nog over wenst te praten. Logisch, gezien het spoor van vernieling dat Rens de laatste tientallen jaren achter zich heeft gelaten. Hij is een virus waar niemand nog mee besmet wenst te raken. Op het slagveld liggen vrouwen, ordinaire ruzies en financiële conflicten. Rens heeft alles en iedereen genaaid en dat hij bij RTL de ruimte heeft gekregen voor een nieuwe show is niet alleen een klein wonder, maar ook een grof schandaal. Is de algehele opinie.

Lees uit deze serie ook: we waarschuwen Douwe Bob nog één keer

Roddelblad Privé is teruggegaan in de tijd en heeft de relatie tussen Groothuizen en Rens nog eens tegen het licht gehouden. In de tweede helft van de jaren tachtig waren zij “een gevierd en bekend showbizzkoppel. Beiden waren erg succesvol, bijzonder populair en bovendien dolverliefd.” Die liefde ging in rook op, maar de carrière van beiden bleef in de lift zitten. Achteraf buitengewoon merkwaardig, maar de Privé-lezers kozen Peter Jan Rens zelfs tot meest sympathieke man. Ook toen dus al: Rens kon alles en iedereen voor de gek houden, zelfs een heel volk.

Lees uit deze serie ook: tijd voor harde maatregelen, zet Patty Brard het land uit

Peter Jan Rens stelde ook zijn dochter Lutein voor aan Angela Groothuizen. En wat wil het geval? Dat Rens geen enkel contact meer heeft met zijn dochter en dat Angela en Lutein regelmatig bij elkaar over de vloer komen.

Dat is nou het verschil tussen onfatsoenlijke en fatsoenlijke mensen.

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws