Mannenpraat: Patricia Paay jongleert met exen

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.  Van Patricia Paay kun je zeggen en...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. 

Van Patricia Paay kun je zeggen en denken wat je wilt, maar ze weet als geen ander in Nederland de gemoederen bezig te houden. Scheidinkje hier, lovertje daar, weer een tiener of twintiger aan de haak geslagen, getrouwd of niet getrouwd, groot huwelijksfeest of zelfs geen geld voor een schaal bitterballen. Altijd wat met onze Paay.

Deze week bedacht ze dat het wel erg nieuwswaardig was als ze Adam Curry, haar meest bekende ex, zou uitnodigen voor haar huwelijksfeest in januari. Ze stuurt hem hiervoor geen schriftelijke uitnodiging, laat ze Party weten, maar laat de invitatie persoonlijk overbrengen door hun dochter Christina die toch al van plan was naar Amerika te gaan. Ze is er overigens niet van overtuigd dat Curry ook daadwerkelijk komt. Maar: “Hij is hartstikke welkom.” Eigenlijk gaat PP er vanuit dat hij het zal doen voor Christina, “die nog altijd zijn oogappeltje is.”

Lees uit deze serie ook: Patricia Paay zinkt dieper en dieper

In het nieuwe Paay-verhaal duikt nog een ex op. Die van haar nieuwe man Robbert Hinfelaar. Paay doet namelijk mee aan het tv-programma Say Yes To The Dress. En in dat programma is ook een rol weggelegd voor Ramona Poels op, door Party omschreven als 'bruidsjurkenkoningin'. En dat is dus een ex van Hinfelaar.

Wie het allemaal nog bij kan houden, mag het zeggen. Wij kunnen slechts de hoop uitspreken dat Patricia Paay ons, liefhebbers van roddels, in het nieuwe jaar net zo goed blijft bedienen als in 2016.