Mannenpraat: oorlog in roddelland over Sylvie Meis

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. Het leuke van de roddelbladen is dat ze...

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Het leuke van de roddelbladen is dat ze elkaar het licht in de ogen niet gunnen. Van niets krijgen ze zo'n stijve plasser als van elkaar terecht wijzen en de loef afsteken.

Deze week kwam Weekend met een keiharde primeur over mevrouw Meis. 'Sylvie laat minnaar BARSTEN' staat er op de cover. Charbel Aouad, de minnaar, was voor de afwisseling weer eens in Sylvie's woonplaats Hamburg, maar Sylvie zelf verbleef in Berlijn. Dat schiet niet op natuurlijk. Charbel sliep ook niet in Sylvie's appartement, wat hij bij voorgaande gelegenheden wel deed. “De liefde lijkt voorbij te zijn,” meent Weekend. En: “Het lijkt over en uit te zijn tussen Sylvie Meis en de schatrijke zakenman Charbel Aouad.”

Lees uit deze serie ook: Sylvie Meis geeft zich bloot

Mooi klote, maar het is niet anders. Nou, het is wel anders.

Tenminste, volgens Privé. Op hun site lezen wij: “Sylvie Meis en Charbel Aouad zijn nog steeds dolblij met elkaar. Weekend meldde dat de twee uit elkaar zijn, maar de presentatrice en haar vriend zijn hand in hand gespot op de kerstmarkt in Hamburg.” En ze lachten de hele tijd. Ook dat nog.

Wij kunnen daar wel van genieten, van dit soort oorlogjes in roddelland. Probleem daarbij is natuurlijk wel wat de waarheid is. Gaat het nou goed tussen Sylvie, die laatst weer terloops een kinderwens uitte, en Charbel of gaat het slecht? Kijk, dat zijn nou vragen waardoor wij 's nachts maar moeizaam de slaap kunnen vatten.